Poppers oslo salg av sex

poppers oslo salg av sex

Hun har flere varianter av poppers til salgs. Hun drar fram en flaske fra bak disken og slår inn produktet på maskinen. Flasken er liten og har en rød merkelapp med «Reds» i store bokstaver på framsiden.

På baksiden står en advarsel om at innholdet er meget brannfarlig og skadelig å inhalere eller svelge. Produktet de selger kalles også isobutylnitritt, som ligner på sprengstoffet nitroglyserin.

Informasjonsrådgiver Audun Larsen i Kripos bekrefter at slik salg er ulovlig, men Dagsavisen kjenner til at flere steder likevel selger produktet åpenlyst. Overlege Steinar Madsen advarer på det sterkeste folk mot å la seg friste. Jeg vil advare folk på det sterkeste mot å bruke det, sier Madsen. I tillegg er produktet kreftframkallende og inneholder et løsemiddel som kan skade hjernen.

Stoffet er spesielt farlig dersom det kombineres med enkelte andre midler. Dette er en dødelig kombinasjon, sier Madsen. Han får støtte fra professor Jan-Bjørn Osnes ved Farmakologisk institutt. Stikk in til Oslo, der selger dem poppers på sexbutikkene, duo shop blant annet. Det er vel ganske allmen kjent at de selger det på homosaunaer ihvertfall.

Går nok bra å bare smette innom, kjøpe over disk og smette ut, om du ikke er interessert i å vanke på slike steder. Prøv hemphouse på Engene i drammen. Jeg bestiller fra denne siden http: Men kan gå god for at de sender varene på en ordentlig måte. Hvis du absolutt ikke vil eller har mulighet til å betale med kort kan du jo sende mail og spørre om andre betalings metoder, de er svært hjelpsomme. Men det kan være kjipt å få det over tollen. Første pakka mi gikk, mens 2 og 3 ble stoppet.

Da fåreslo de å sende mindre pakker for å skli gjennom, men den ble også stoppet! Da har man bare svinesund å tenke på Eller du kan sende meg en PM Om du har nettbank, så kan du overføre penger til dem. Fikk denne mailen tilbake, da jeg prøvde å bestille poppers med postoppkrav: Sorry, it is impossible to send goods by C. If you have no credit card you can pay the invoice Euro 22,80 by wire transfer to our bank in Austria. Name of the company: Eduard Peninger Name of the bank: Please feel free to send a mail to: Kind regards, your poppers-shop team www.

Ser de andre postene om poppers er fra februar osv. Ja, jeg har vært innom duo shop og hørt der også. Sist endret av Dodecha; 4. Nå er da ikke poppers ulovelig her i norge til personelig bruk, så om det er noen av pakkene fra utlandet som blir stoppet i tollen så er det bare å klage.

...

Read more