How to be a stjernetegn match

how to be a stjernetegn match

. 7. jun Tvillingene er alltid på utkikk etter spenning, noe som gjør skytten til dens beste match. Skytten er nemlig et ildtegn som elsker eventyr. 2. mar Allikevel er det alltid gøy å spekulere i hvordan stjernetegnene deres passer sammen. Vi har tatt en titt på de som IKKE er en bra match. 5. mai BRA MATCH: Sjekk hvilket stjernetegn du passer aller best sammen med! FOTO: Scanpix. BRA MATCH: Sjekk hvilket stjernetegn du passer.

Må innrømme at en skremmende høy andel av mennene jeg finner attraktive er krepser. Bryr meg ikke en plass hvilket tegn en passende mann er født i, - det er hans egenskaper og hans trygghet som seg selv som gjør meg interessert, ikke om han er løve eller skytte. Jeg er løve, og da skal jeg visst elske oppmerksomhet, stå på scener og ha spotlighten rett i øya og utadvendt - Nei takk du. Jeg er veldig privat, åpner meg ikke for hvem som helst.

Skyr situasjoner hvor jeg må snakke høyt foran mange mennesker. Er innadvendt som bare juling. Har lite lyst til å stå på en scene, komme på tv osv. Vil aller helst bare få leve livet i fred og ro, uten at noen stikker nesa opp i det. I følge stjernene skal ikke mannen min og jeg passe sammen i det hele tatt, og jeg er glad jeg ikke tok hensyn til stjernetegn da jeg møtte ham.

Men god underholdning er det likevel. Jeg er veldig interessert i dette med stjernetegn og driver litt me horoskop og liknende. Det er faktisk mye som kan være påfallende i horoskop, men da må de være individuelle ikke generelle slik som i ukeblader og sånt.

En typisk skorpion er ærlig, direkte, ofte sjarmerende. De sier ting i klartekst slik at mange kan oppleve disse personene som harde og kvasse. En typisk løve er elegant, liker seg i sentrum for oppmerksomhet og lekende. De har også en tilbøyelighet til dovenhet. Styrke er også en vesentlig del av personligheten.

Fisken er veldig snill, henvendt og fleksibel. De er milde mennesker. Lett å trives sammen med. Løven er ildtegn, fisken er vann og skorpionen er vann, vann slukker ild. Løvens iver eller oppfinnelser kan slukkes av vanntegn, det kan virke som en demper på løven.

Det er uansett individuelt og man må se på horoskopet forøvrig for å se hva som passer. Regne ut acendant som er hvordan personen opptrer blant andre. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Samliv og kjærlighetsrelasjoner Match etter stjernetegn?

Sign in to follow this    Followers 0. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  1. Posted July 25, Hvordan vil dere beskrive en typisk scorpion, en typisk løve og en typisk fisk? Passer noen av de kombinasjonene bedre sammen enn de andre? Share this post Link to post Share on other sites. Cathrine88   Report post  ·  2. AnonymBruker   Report post  ·  3. Report post  ·  4. Guest Spirula   0 0. Report post  ·  5. Report post  ·  6. Lufttegnet vekten er den beste matchen til den varmblodige væren av flere grunner.

Vekten vil ikke bare oppfylle værens følelsesmessige behov, men vil også åpne dører til nye livserfaringer med sin morsomme, åpne og kjærlige natur.

Tvillingene er alltid på utkikk etter spenning, noe som gjør skytten til dens beste match. Skytten er nemlig et ildtegn som elsker eventyr. Når to som er født i vektens tegn møtes, danner de et velbalansert forhold på grunn av sin diplomatiske natur. Vekter har en dyp gjensidig forståelse og forkjærlighet for å møtes på halvveien, noe som gjør dem til en perfekt match for hverandre. Løven og skytten er bokstavelig talt en hot match.

Begge er ildtegn, så et forhold mellom disse tegnene vil sannsynligvis bli lidenskapelig og energisk. De er begge like opptatte av å jobbe hardt for forholdet.

I motsetning til løven og skytten, liker krepsen og tyren å føle seg trygge og sikre i sine relasjoner. Begge disse tegnene er pålitelige og omsorgsfulle, noe som gjør dem til en perfekt match. Jomfruen og skorpionen passer sammen fordi jomfruen er praktisk og lojal, mens skorpionen er høyrøstet og sosial.

Sammen kan de få et intenst forhold, hvor de arbeider sammen mot felles mål. Jomfruen og stenbukken passer veldig godt sammen fordi de begge er rasjonelle og målrettede.

De er begge veldig organiserte, ansvarlige og hardtarbeidende, og forstår derfor disse trekkene ved hverandre. Denne finurlige relasjonen er basert på en sterk intellektuell tiltrekning og gjensidig respekt for hverandres frihet. Både vannmannen og skytten elsker å reise og være sosiale, noe som gjør dem til en veldig god match på de fleste områdene i livet. Tvillingene og vekten er begge lufttegn, og kan få et harmonisk forhold sammen.

Dette er fordi vekten har en evne til å tilfredsstille tvillingens behov for intellektuelle samtaler og ærlig kommunikasjon. Selv om både løven og væren brenner for sine egne interesser, er forholdet deres drevet av både begjær og lidenskap.

Løven elsker værens behov for å vinne, og at væren er full av mot og entusiasme. Les flere saker om forhold hos MSN Livsstil. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for analyser, tilpasset innhold og annonser.

Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å dette. Dette er de forbudte babynavnene verden rundt. Clas Ohlson med gladnyhet. Finn kjærligheten Har du tro på horoskop?

How to be a stjernetegn match

Eskorte ski massasje hønefoss

Sex i det fri sexy massasje oslo